Kalliri Mirësisë
  • Joakim Kërçovski PN
  • +02311 2629
  • E Hënë - E Premte:  9:00  -  16:00
Slider
vizion1

Vizioni organizatës

Organizatë prijëtare në sferën e veprimtarisë humanitare, model i ndritshëm në sigurimin e mirëqenies për qytetarin dhe për zhvillimin e shoqërisë, nisur nga misioni ynë human dhe vlerat tona fisnike.
mision

Misioni

Mbështetja dhe të ndihmuarit e shtresave nevojtare. Përpjekja për ta luftuar varërinë dhe për të arritur drejtësinë shqoërore. Përhajpja e kulturës së punës vullnetare humanitare. Ngritja e vetëdijes për bamirësi dhe finsikëri njerëzore

Ngjarjet

Cfarë thonë të tjerët

Omer Veliu
Allahu ju shpërbleftë.Kemi kalu njè dit shum mir, një shetitje që nuk harohet.OH Kalliri i Mirësisë mir që egziston, neve dhimbjen na e zvogëlon dhe fëmijet i gëzon. I faleminderoj nga zemra organizatorët për mundin që kan bërë pë ne. Allahu me tmira i shpërbleft në këtë botë dhe ahiret.
Hatixhe Bunjaku Krasniqi
Mashallah për gëzimet që përjetojnë jetimët. Ju gëzoftë Zoti juve bamirës që sjellni mirësi në jetën e tyre.
Hysein Sulejman
Allahu ju shpërbleft për punën dhe mundin inshAllah.