Kalliri Mirësisë
 • Joakim Kërçovski PN
 • +02311 2629
 • E Hënë - E Premte:  9:00  -  16:00

Organizata Humanitare KALLIRI I MIRËSISË Thirrje publike për furnizim me: Pako ushqimore

Organizata Humanitare KALLIRI I MIRËSISË

Thirrje publike për furnizim me: Pako ushqimore

 

Detajet për kontakt

Adresa:     Samoilova 78 – 1000, Shkup
Personi kontaktues:  Zyra e prokurimit – OH Kalliri i Mirësisë Telefoni:     02 3112 629
Email:     kallirimiresise@gmail.com Email:     info@kalliri.org

 

Përshkrimi

Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë”, shpall thirrje publike për furnizim me pako ushqimore, si pjesë e implementimit të projektit të dimrit, nëpërmjet të cilit kemi për qëllim blerjen e artikujve  dhe shpërndarjen e tyre te  familjet e jetimëve, skamnorëve dhe nevojtarëve.

Projekti në fjalë është me karakter humanitar dhe zbatimi i tij do të jetë sipas bazave dhe kritereve paraprakisht të përcaktuara nga O.H. Kalliri i Mirësisë.

Projekti pëfshinë artikujt si në vijim (përmbajtja e pakos):

 • Miell – 10kg, * Vaj – 4L,                                           * Oriz – 3kg,
 • Makarona – 4 pako, * Supë – 10 pako,                            * Qumësht – 2L,
 • Ullinj – 0.5kg, * Vegetë – 0.5kg,                             * Fasule – 1 kg,
 • Hurma – 1 kg, * Krypë – 1 kg,                                  * Mish pule – 1.5kg,
 • Çaj – 0.5kg, * Djath – 1kg,                                    * Sheqer – 3kg.

Pakot ushqimore do tu shpërndahen familjeve të jetimave dhe nevojtarëve të qytetit të Shkupit dhe në rrethinë, si edhe disa qyteteve të  tjera në Republikën e Maqedonisë së Veriut (Kërçovë, Tetovë, Prilep, Koçani dhe Kumanovë).

Ofertat tuaja duhet ti dërgoni në një zarf të mbyllur me titull: “Oferta për furnizim me pako ushqimore, Projekti Dimëror 2022-2023 – O.H. Kalliri i Mirësisë”, ne adresen: rruga Samoilova  78 –  1000 Shkup.  Kerkohet  që cdo kompani kanditate ta dergon oferten me specifikacione dhe të sjelle nje model te pakos me produktet e lartepermendura.

Tenderi është i hapur deri më datën 11/10/2022 në ora 12:00.  Çdo ofertë e cila arrinë pas kësaj date, do të llogaritet e vonuar dhe si e tillë nuk do të mund të merret në shqyrtim. 

Organizata Humanitare ”Kalliri i Mirësisë“  ka zero tolerancë ndaj çdo thyerje proçedurash si:

 • Politika kundër rryshfetit dhe korrupsionit,
 • Kodi i Sjelljes,
 • Respektimi dhe mbrojtja e grupeve vulnerable (Përfituesve) të Kallirit të Mirësisë.

Ju lutemi për çdo paqartësi ose pyetje të na kontaktoni ne email ose telefon që janë përmend më lartë.

 

Zyra e prokurimit

OH Kalliri i Mirësisë

27/10/2022

Shkup, RMV

kallirio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *