Kalliri Miresise
  • Joakim Kërçovski PN
  • +02311 2629
  • E Hënë - E Premte:  9:00 am -  16:00pm

Mirësia juaj po vazhdon të arrin deri te nevojtarët

OH “Kalliri i Mirësisë” në kuadër të projektit emergjent me rastin e pandemisë së Covid 19, nën moton “Mirësi dhuro, shpresë ofro”, përfundoi me shperndarjen e pakove të fazës së dytë që përfshin 500 pako ushqimore.

Sot aktivistët e OH “Kalliri i Mirësisë” bënë shpërndarjen e pakove në fshatrat e Komunës së Studeniçanit ku të njëjtat u dorëzuan shtëpi më shtëpi familjeve me fëmijë jetim dhe familjeve me kushte të rënda ekonomike.

Zyra për informim pranë OH “Kalliri i Mirësisë”-Shkup/17.04.2020

kallirio

Leave a Reply

Your email address will not be published.