Kalliri Miresise
  • Joakim Kërçovski PN
  • +02311 2629
  • E Hënë - E Premte:  9:00 am -  16:00pm

Organizata Humanitare KALLIRI I MIRËSISË, hap thirrje publike për furnizim me: Artikuj ushqimor për projektin: RAMAZANI 2021

Detajet për kontakt
Adresa: Samoilova,78 – 1000, Shkup
Personi kontaktues: Zyra e prokurimit – OH Kalliri i Mirësisë Telefoni: 02 3112 629
Email: kallirimiresise@gmail.com
Email: info@kalliri.org
Përshkrimi
Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë” , e themeluar në vitin 1991, me aktivitetet e njëpasnjëshme humanitare si në të kaluarën edhe sot po

Read More

Organizata Humanitare KALLIRI I MIRËSISË, hap thirrje publike për furnizim me: Pajisje e Spitalit të Qytetit të Kërçovës me mjete të nevojshme medicinale

Detajet për kontakt

Adresa:     Joakim Kërçoski, pn – 1000, Shkup

Personi kontaktues:   Zyra e prokurimit – OH Kalliri i Mirësisë
Telefoni:     02 3112 629

Email:     kallirimiresise@gmail.com
Email:     info@kalliri.org

 
Përshkrimi
Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë” , e themeluar në vitin

Read More

Mirësia juaj po vazhdon të arrin deri te nevojtarët

OH “Kalliri i Mirësisë” në kuadër të projektit emergjent me rastin e pandemisë së Covid 19, nën moton “Mirësi dhuro, shpresë ofro”, përfundoi me shperndarjen e pakove të fazës së dytë që përfshin 500 pako ushqimore.
Sot aktivistët e OH “Kalliri i Mirësisë” bënë shpërndarjen e pakove në fshatrat

Read More

Thirrje publike për furnizim me: Dru për ngrohje dhe Batanije

Organizata Humanitare KALLIRI I MIRËSISË
Thirrje publike për furnizim me:
Dru për ngrohje dhe Batanije
 
Detajet për kontakt

Adresa:     Joakim Kërçoski, pn – 1000, Shkup

Personi kontaktues:     Zyra e prokurimit – OH Kalliri i Mirësisë
Telefoni:     02 3112 629

Email:     kallirimiresise@gmail.com

Read More